Debio

Alle våre Debio merkede produkter er økologiske! Dette vil si at Debio som uavhengig tredjepart har godkjent alle prosesser som økologiske. På denne måten blir du som forbruker forsikret av flere merker at produktet lever opp til forventning! Videre ser vi på, hva som egentlig menes med økologiske produkter.

 

Økologiske produkter - tar vare på omgivelse!

I dag produseres mat og drikkevarer i enorme kvantum. Det brukes kunstig gjødsling, masse sprøytemidler, skoger brennes for dyrking og plantene genmodifiseres for å gi større avlinger. Mange steder har vi en usunn og ikke-bærekraftig drift som ganske enkelt ikke vil fungere i det lange løp.

 

Økologiske produkter er altså avlet frem, uten at naturen bærer kostnadene. Produksjonen skjer på litt mer gammeldags vis, med naturlig gjødsling og gjenvinnbare ressurser. Kunstige og kjemiske tilsetninger er enten forbudt eller brukt minimalt. Idéen er at denne typen produksjon skal kunne fortsette i fremtiden, uten at problemene melder seg i kø, eller naturen gir etter. (Debio)

 

 

Kaffe-i-koppen ønsker å engasjere

Vi gjør alt vi kan for å opplyse. Vi tror at informerte forbrukere bryr seg mer, tar bedre valg og engasjerer andre. Dette er altså inspirasjonen til dette innlegget!

 

Visste du at?

- økologiske produkter er rikere på antioksidanter! (Kurzgesagt)

- Det brukes mindre strøm i økologisk produksjon. (Kurzgesagt)

- Det er mindre sprøytemidler i økologiske produkter. (Kurzgesagt)

 

Kilder:

 

 

Kommenter

Husk, komentarer må godkjennes før de blir publisert